Buraya gitmek isterdim.... _________________ Birçok gece yatağımda ağladım. Ben üzgündüm kendi içimden çıkmadım. Sewmeye dewam ettim Hiç bıkmadım. Hiçbir kalbi ben kırmadım... Sadece ağladım we ağladım...
Şu dünyada kendimden başka dostum yok. Sormana gerek yok Benim hasmım çok. Şükür Allah'a karnım tok. İki kankam var gerisi B*K...
Elbetteki kardeşim ilk önce orayla ilişkiye geçeceğiz ondan sonra... _________________ Birçok gece yatağımda ağladım. Ben üzgündüm kendi içimden çıkmadım. Sewmeye dewam ettim Hiç bıkmadım. Hiçbir kalbi ben kırmadım... Sadece ağladım we ağladım...
Şu dünyada kendimden başka dostum yok. Sormana gerek yok Benim hasmım çok. Şükür Allah'a karnım tok. İki kankam var gerisi B*K...
Sallayın ya bizim ewin duwarına graff yapacaaz da yapınca koyarım siteye... _________________ Birçok gece yatağımda ağladım. Ben üzgündüm kendi içimden çıkmadım. Sewmeye dewam ettim Hiç bıkmadım. Hiçbir kalbi ben kırmadım... Sadece ağladım we ağladım...